Μπισκότο σοκολάτας με γεύση πορτοκάλι


Μπισκότο φράουλας
με επικάλυψη άσπρης σοκολάτας


 

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
  •  Πηγή εδώδιμων ίνων
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο-άλας
«Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην αύξηση
της μυϊκής μάζας»
«Η πρωτεΐνη συμβάλλει στη διατήρηση της
φυσιολογικής κατάστασης των οστών»
 
 
Κατάλληλο για:
• Διαβήτη τύπου Ι και ΙΙ (γλυκαιμικός δείκτης GI=5,18)
• Αθλητές
• Μετεγχειρητικούς ασθενείς με καρδιακά προβλήματα
• Καρδιαγγειακά προβλήματα
• Κόπωση
• Φτωχή διατροφή
• Έγκυες γυναίκες
• Διαβήτη κύησης