ss

Γεύματα με λειτουργική διατροφική αξία.

Τα γεύματα αυτά εμπεριέχουν μια η περισσότερες τροφές, οι οποίες είναι φυσικά πλούσιες σε μάκρο ή  μικρο -θρεπτικά συστατικά. Προάγουν την  υγεία και την   ευεξία, μέσω τριών οδών:

 1. Περιέχοντας   σε ποσοστό  άνω  του 14% των ολικών υδατανθράκων,
  άπεπτο άμυλο,   μειώνεται   η αύξηση της μεταγευματικής γλυκόζης. Τα αρρύθμιστα μεταγευματικά σάκχαρα, αποτελούν την βάση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, την αθηρωμάτωση και την φλεγμονή. Τα άπεπτα άμυλα αποτελούν ιδιαίτερο είδος, μιας και κατά μεγάλο ποσοστό, δεν παρέχουν θερμιδική αξία στον οργανισμό, αλλά παραμένοντας το λεπτό έντερο, αποτελούν την βασική τροϕή των «καλών» μικροβίων και βακτηριδίων, με αποτέλεσμα να συνεισφέρουν μέγιστα στην ισορροπημένη χλωρίδα του  και στην βελτίωση
  του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, βοηθούν την Μεταβολική Ομοιοστασία κατά την κύηση και την γαλουχία.
 2. Αποτελούν φυσική πηγή ή  ενισχυμένη   πηγή πρωτεϊνών. Τα Ελληνικά λειτουργικά μας προϊόντα, εμπεριέχουν κατ’ αποκλειστικότητα  ορό από αιγοπρόβειο τυρόγαλα, προερχόμενο από Ελληνικές Παραδοσιακές φάρμες, το οποίο παρέχει πληθώρα πλεονεκτημάτων για την εύρυθμη Μεταβολική υγεία και ευεξία, όπως πλούσια πηγή  αμινοξέων όπως κυστείνης, τα οποία συνθέτουν την ασπίδα κυτταρικής μας προστασίας, την   γλουταθειόνη. Περιέχει εφάμιλλης αξίας με το μητρικό γάλα ολιγοσακχαρίτες, οι οποίοι βελτιώνουν την εντερική μας άμυνα και το ανοσοποιητικό μας, και χαμηλά λιπαρά, τα οποία δεν μας δημιουργούν αυξημένα επίπεδα «κακής
  χοληστερόλης». Η χρήση του σε φαρμακευτικά προϊόντα, παιδικές τροϕές, καλλυντικά κλπ., τον καθιστούν έναν πραγματικά ιδιαίτερο σύμμαχο για την υγεία μας και  την αντιγήρανση, αφού προάγει την αντιοξειδωτική άμυνα των κυττάρων μας.
 3. Περιέχουν πηγή ή πλούσια πηγή MUFA H PUFA (μονοακόρεστων ή πολυακόρεστων) λιπαρών οξέων. Τα οξέα αυτά, αποτελούν την πρώτη ύλη για την κυτταρική παραγωγή φωσφολιπιδίων, της εξωτερικής  μεμβράνης των κυττάρων μας. Προάγουν την καρδιαγγειακή λειτουργία, βελτιώνουν τις εγκεϕαλικές λειτουργίες, μειώνουν την δράση των βλαβερών λιποπρωτεινών και προστατεύουν από κυτταρικές βλάβες.
 4. Περιέχουν- πάνω από μια συγκεκριμένη τιμή- κάποια βιταμίνη ή ιχνοστοιχείο ή μέταλλο ή ένζυμο η ουσία, όπου επιστημονικά τεκμηριωμένα, είναι φυσικά  ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως θειαμίνη(Β1 ) που προάγει την ενέργεια στον οργανισμό μας  και λοιπές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιτ. Α, C, D, E, σελήνιο, ψευδάργυρο, χρώμιο, σίδηρο, κλπ.
 5. Είναι πλούσια σε  ίνες η αποτελούν πηγή ινών, ένα είδος υδατάνθρακα το οποίο βοηθά σημαντικά στην διαχείριση όλων των υδατανθράκων στον οργανισμό μας, στην πέψη και στην σωστή λειτουργία του εντέρου. Θεωρούνται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ διατροφικό συστατικό και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, προτείνει την κατανάλωση τουλάχιστον 15 γρ. ημερησίως για την γυναίκα και 20 γρ. για τον άνδρα.

Συστήνονται στα πλαίσια μιας καθημερινά ισορροπημένης διατροφής και δεν υποκαθιστούν φάρμακα ή συναφή σκευάσματα. Αποτελούν ασπίδα για τον διαβήτη, την  υπερχοληστεριναιμία κλπ.

Η ερευνητική Ελληνική  εταιρεία ΕΑΤWALK, είναι η πρώτη εταιρεία η οποία πραγματοποίησε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές μελέτες σε δικές τις  λειτουργικές συνταγές προϊόντων, βασισμένες σε Ελληνικές λειτουργικές πρώτες ύλες. Για την δραστηριότητα  αυτή, βραβεύτηκε Πανευρωπαϊκά   το 2013, ως μια από τις πιο καινοτόμες  εταιρείες, στον χώρο του τροφίμου.

Τα λειτουργικά γεύματα διατίθενται για χονδρική πώληση, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία.

 

_30A6323  _30A6390  _30A6469  _30A6486

_30A6500  _30A8553  _30A8597  _30A8671

_30A8717  _30A8699  _30A6421